L

Reklamebyrået mål og mening®

.......

Telefon
+47 76 11 09 80

Epost
Send mail her ;-) 

w

Bruk video på nettsiden

Mange har vel hørt uttrykket «et bilde er mer verdt enn tusen ord». Video er verdt flere millioner ord for å si det slik.

30.11.201614:55 Ørnulf
BEDRE RANKING

Video gir bedre ranking i Google, du kommer høyere opp fordi den besøkende bruker gjennomsnittlig mer tid på å se video enn å lese tekst. Google mener da at din nettside må være viktig fordi besøkende er der lenge. Ergo så kommer du høyere opp på Google-søk. Vi har sett at nettsider med video kommer 6 ganger oftere opp på første søkeresultat enn nettsider uten.

HJELP TIL KUNDEN

Du hjelper besøkende til å komme nærmere deg ved å bruke video. Kunden oppfatter bedre hvem du er og hva du står for. Det bygger igjen tillit og øker sjansen for at de kommer tilbake. Du er ikke alene, de fleste utnytter ikke fordelene med video i dag. Kom i gang raskest mulig for å få et overtak på dine konkurrenter.

Statistisk viser undersøkelser eksempelvis at:

  • 90 % mener at en video for et produkt eller tjeneste hjelper dem til å kjøpe.
  • 64 % mener at å se en video øker sjansen for at de vil kjøpe.
  • Salgsannonser for eiendommer får 403% flere henvendelser når de bruker video (USA).
ØKT KREDIBILITET

Bruk av video til referanser og kundeuttalelser øker kredibiliteten betydelig. Det blir mer personlig og ekte. Er det mulig så demonstrer gjerne produktet ved bruk av video.

KOM IGANG

Nå vet du mer om hvor mye effekt video kan ha. Del video på alle flater du kan (hjemmesiden din, facebook. YouTube, Vimeo etc) og bruk tydelige titler og nøkkelord. Men bruk gjerne tid på en video. Hold kameraet stødig og helst liggende. Kontroller at du har god lyd inn, (tale) og modellen må prate rolig og tydelig. Trenger du hjelp til å lage din egen reklamefilm, spør Reklamebyrået mål og mening®

Lykke til!