L

Reklamebyrået mål og mening®

.......

Telefon
+47 76 11 09 80

Epost
Send mail her ;-) 

w

Digital

For å være i dialog med dine målgrupper på nettet, må du være relevant. Vi gjør deg synlig i digitale medier gjennom ekspertise på innhold og tekniske løsninger.

23.12.201609:17 Ørnulf

NETTSIDER

De fleste av dine potensielle kunder, bruker mobiltelefon når de besøker nettsiden din. Er den ikke tilpasset mobiltelefon, forsvinner de raskt ut igjen med uforrettet sak. Vi har løsningene du trenger for at nettsiden din skal være brukervennlig på mobil, slik at kundene dine blir hos deg. Les mer om viktigheten av gode nettsider.


KURS

Kurs i innholdsproduksjon, sosiale medier, markedsføring på nett og vedlikehold av egen nettside.
Facebook | Google+ | LinkedIn | Pinterest | Twitter


NETTSIDER

Vi leverer primært kurs i bruk av Wips publiseringsløsning eller Wordpress publiseringsløsning. I Wips publiseringsløsning er dette inkludert. For Wordpress pris etter avtale.


SOSIALE MEDIER

Vi kan guide og bistå i bruk av sosiale medier. Ut fra dine behov og forutsetninger hjelper vi deg på veien frem til å utnytte dine kanaler på riktig måte.


DIGITAL MARKEDSFØRING

Digital markedsføring er et bredt felt med mange ulike alternativer. Vi arbeider sammen med deg for å finne ut hvilke kanaler du bør starte med og hvordan.


INNHOLDSPRODUKSJON

Vi kan bistå med opplæring i innholdsproduksjon. Hvordan behandle bilder digitalt, skrive tekst og publisere ulike dokumenter og innhold.


DESIGN-1

Design som konkurransevirkemiddel brukes som aldri før og kan gi assosiasjoner ingen tekst kan hamle opp med. Design bygger identitet og trigger gjenkjennelse av merkevaren din. Våre kreative designere jobber tverrfaglig og gir både digitale og trykte publikasjoner den visuelle innpakningen de fortjener.


DESIGN-2

Grafisk design, visuell identitet, logo, illustrasjoner, foto og innholdsproduksjon.
Facebook | Google+ | LinkedIn | Pinterest | Twitter
Vi tilbyr strategiske og helthetlige prosesser fra konseptutvikling til implementering, oppfølging og evaluering.Vi jobber for å skape effektive og kreative designløsninger og reklamekampanjer i klassiske, digitale, sosiale og mobile medier. Vi hjelper deg med å finne den optimale miksen av kanaler for dine prosjekter.
God kommunikasjon handler om å være tydelig og konsis på alt man sier og gjør. For å bli hørt i en stadig mer visuelt støyende verden må man også ha et uttrykk som gjør inntrykk. Målet vårt er å skape god markedskommunikasjon som gir økt konkurransekraft og bedret lønnsomhet for din virksomhet eller ditt prosjekt.

VISUELL IDENTITET

Vi jobber alltid strategisk med design, og har fokus på å konkretisere virksomheters visjoner og holdninger, slik at de fremstår med en tydelig identitet. En visuell identitet skapes ut fra verdier, visjoner og mål og med kjennskap til hvordan den aktuelle målgruppe handler. Logo, fargevalg, typografi og bruk av foto/illustrasjon er verktøy som brukes for å bygge bedriftens identitet. Denne verktøykassen, bedriftens profil, er et viktig hjelpemiddel i den daglige kommunikasjonen bedriften har med sitt marked. En god profil skal ha lang levetid og være lett å implementere på både trykte og digitale medier. Vi legger flid i å skape identiteter som gjør inntrykk, er tydelige og konsistente på alle flater.


WEBDESIGN OG WEBLØSNINGER

Vi har som målsetting å skape gode brukeropplevelser både på nett og mobil. Vi tilbyr vår egen publiseringsløsning WIPS som er intuitiv og brukervennlig, slik at det er mulig for deg som kunde selv å vedlikeholde, oppdatere og bygge videre på websiden din. Vi kan også fungere som webmaster for ditt nettsted hvis du ønsker dette. Vi hjelper deg også med å få din bedrift på Facebook og/eller andre sosiale medier.


APPER/SOSIALE MEDIER

Vi kan hjelpe deg med å realisere din ide på mobilapp. I tema vil da våre utviklere og designere i tett samarbeid med deg som kunde skreddrsy en løsning tilpasset akkurat ditt prosjekt og behov.


TRYKKSAKER

Seria AS arbeider på lik linje med andre design- og reklamebyråer også med utforming og produksjon av brosjyrer, årsrapporter, magasiner, bøker, plakater og websider. Kort sagt alt materiell for intern og ekstern kommunikasjon i bedrifter.


ILLUSTRASJON/FOTO

Illustrasjon og foto er sterke visuelle virkemidler. Komposisjon, teknikk, utsnitt, fargebruk og kontraster er virkemidler som formidler den følelsen, historien eller budskapet man skal gi.
Vi har knyttet til oss gode, profesjonelle fotografer som tar alt fra portrettfoto til mer konseptuelle bilder.


WORKSHOP

Sammen med deg kan vi sette opp workshop der du tilegner deg kunnskap i hvordan du håndterer løsningene vi leverer, og hvordan du utnytter løsningene optimalt.
Facebook | Google+ | LinkedIn | Pinterest | Twitter
Kort fortalt handler det om å overføre kunnskap fra oss til deg som gjør at du står sterkere. Ikke minst hvordan du bør sette opp din nettside, med gjennomtenkt struktur og presentasjon av det du ønsker å formidle.

Workshops varer gjerne fra 2 timer og opptil flere dager avhengig av behov. Her er noen av de områder som vanligvis er inkludert i en Workshop, men kom gjerne med spesifikke ønsker.

  • Innholdsproduksjon
  • Søkemotoroptimalisering
  • Digital markedsføring
  • Bildebehandling og bruk
  • Bruk av sosiale medier
  • Analyser
  • Nyhetsbrev
  • Kurs i bruk av løsninger
Sammen med deg skreddersyr vi workshop med en helhetlig strategi.