Merkevarebygging

Å bygge merkevare handler om å ha en god markedsplan, en god visuell profil og en kundeorientert kultur. Reklamebyrået mål og mening® har gode verktøy og strategier for å etablere synlighet og kommunikasjon med markedet.

STRATEGI

For å lykkes med markedsføringen av din bedrift er det viktig å ha en god plan med klare mål. I en god plan ligger også målrettede tiltak for å nå målgruppen din og oppnå effekt av markedsføringen.


DESIGN

God design bygger identitet og trigger gjenkjennelsen av din merkevare. K. Nordahls Trykkeri AS og Reklamebyrået mål og mening® sine kreative trykkere og designere jobber tverrfaglig og gir både digitale og trykte publikasjoner den visuelle innpakningen merkevaren din fortjener.


TEKST

Ord og tekst spiller en sentral rolle i markedsføringa av en bedrift og i bedriftens kommunikasjon med kunden. En god tekst har et relevant og godt innhold tilpasset kommunikasjonskanal og målgruppe. En god tekst understøtter bedriftens identitet, styrker troverdigheten og er handlingsutløsende. Vi produserer tekstmateriale til alt av trykt og digitalt markedsmateriell, innholdsproduksjon til nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier.


KOMMUNIKASJON

Reklamebyrået mål og mening® gir bedrifter råd og veiledning i markedskommunikasjon og markedsføring.


SOSIALE MEDIER

Facebook | Google+ | LinkedIn | Pinterest | Twitter
En god visuell profil og et målretta innhold i sosiale medier styrker relasjonen mellom bedrift og kundegruppe. Reklamebyrået mål og mening® bistår gjerne med å gjøre din bedrift synlig i sosiale medier.


Briller, blyant, papir og kaffekopp. Illustrasjonsfoto.