L

Reklamebyrået mål og mening®

.......

Telefon
+47 76 11 09 80

Epost
Send mail her ;-) 

w

Medierådgivning

Våre medievaner er i rask endring og krever en fleksibel holdning til hvordan budskap skal kommuniseres til ulike målgrupper. Reklamebyrået mål og mening® har oversikt over mulighetene, og hjelper deg til å få et konkurransefortrinn.

09.01.201711:43 Ørnulf

   

ANNONSER

Med bred dekning og høy lojalitet er papiravisen et sterkt medium. I et stadig mer fragmentert mediebilde fremstår fortsatt papiravisen som en pålitelig nyhetskilde, der samspillet mellom annonser og redaksjonelt innhold skaper et godt og relevant produkt for leseren. Finn våre medier her.


DIGITALANNONSERING

34 % av Norges befolkning har nettversjon av avis som sin viktigste nyhetskilde. Våre lokalaviser på desktop og mobil holder leserne oppdatert på de siste nyhetene gjennom hele døgnet, 7 dager i uka. Vi kan tilby bred dekning og synlighet i et trygt redaksjonelt miljø.


ADWORDS

Vi vet hva som skal til for at du skal synes, og hvordan du gjør det på en effektiv måte.


SOSIALE MEDIER

I Norge er «alle» på Facebook. Men det finnes også andre sosiale medier. Klare målsettinger for hva du ønsker å oppnå med din bedrift på sosiale medier, gjør det lettere å lykkes. Vi viser deg hvordan.


DISTRIBUSJON

Vi ønsker å være ditt førstevalg ved distribusjon av aviser, reklame, informasjon og adresserte sendinger. Reklameprodukter kan kjøres som innstikk i våre aviser, og som vedlegg til ikke-abonnenter. I tillegg til tradisjonelle kundeaviser distribuerer vi også aviser, magasiner, bøker og småpakker. Hos oss kan du skreddersy dine dekningsområder og tilpasse distribusjonen til dine behov.