L

Reklamebyrået mål og mening®

.......

Telefon
+47 76 11 09 80

Epost
Send mail her ;-) 

w

Merkevarebygging

Fra strategi til en konkret kommunikasjonsoppgave.
Hva skal til for at en kunde velger akkurat din bedrift eller dine produkter fremfor en konkurrent? Reklamebyrået mål og mening® hjelper deg å finne de riktige løsningene.

Internettmarkedsføring byr på relativt store utfordringer, men samtidig gir internett alle en fantastisk mulighet uansett bransje. Utfordringen ligger i måten man tilnærmer seg den kundemassen som nettopp du er på jakt etter. For å nå målgruppen kreves det tid, erfaring og ikke minst kompetanse.

21.12.201614:53 Ørnulf

STRATEGI

For å lykkes med markedsføringen er det viktig å ha en god plan for hva som skal gjøres og med hvilket mål. Slik kan du iverksette målrettede tiltak for å nå bestemte målgrupper og du har større mulighet for å få ønsket effekt.


DESIGN

God design bygger identitet og trigger til gjenkjennelse av din merkevare. Reklamebyrået mål og mening® sine kreative designere jobber daglig tverrfaglig og gir både digitale og trykte publikasjoner den visuelle innpakningen designet ditt fortjener.


KOMMUNIKASJON

Reklamebyrået mål og mening® sine grafikere har lang fartstid i faget, og bistår bedrifter med gode råd og kompetanse for ulike kommunikasjonsutfordringer. Bruk oss som sparringpartner for å sikre at bedriften finner den rette veien og bruker effektive grep for å nå sine forretningsmål. Budskapsutvikling, medietrening, pressemeldinger, mediekontakt og innhold er blant våre kompetanseområder.


SOSIALE MEDIER

Facebook | Google+ | LinkedIn | Pinterest | Twitter
I Norge er «alle» på Facebook. Men det finnes også andre sosiale medier. Har du målsetningen klar for hva du ønsker å oppnå på sosiale medier, er du kommet et godt stykke på vei. Spør oss. Reklamebyrået mål og mening® viser deg hvordan.


RELASJONSMARKEDSFØRING

Facebook | Google+ | LinkedIn | Pinterest | Twitter
Kundedialog og i stadig større og grad all handel, foregår i dag på nett. Ny teknologi åpner for nye sosiale kommunikasjonskanaler som baserer seg på dialog framfor enveiskommunikasjon. Målet er å bygge langvarige kunderelasjoner. Reklamebyrået mål og mening® bistår med dyktig hjelp innen digital annonsering, kundekontakter, sosiale medier og e-postmarkedsføring.