Om oss

I Lofoten og Kabelvåg året 1919 starter Konrad Nordahl og Magnus Andersen trykkeri. Hundre år senere trykkes det fortsatt, nå på Sortland og under navnet K. Nordahls Trykkeri AS.
I 1992 får trykkeriet eget reklamebyrå, Reklamebyrået mål og mening®.
Sammen har trykkeri og byrå en moderne maskinpark, skiltverksted, en dyktig og kreativ stab med faglig bredde innen grafisk design, grafisk trykk og produksjon, web, tekstproduksjon, salg og markedsrådgivning fordelt på avdelinger i Svolvær, Leknes, Sortland og Oslo.

Trykksaker, aviser, skilt og folie, markedsmateriell, webdesign, profilartikler, magasiner og bøker - alt finner veien fra trykkeri og byrå ut til folket, kunder, bedrifter, aktører og aktiviteter i kultur- og næringsliv i lokalsamfunnet og regionen. K. Nordahls Trykkeri AS og Reklamebyrået mål og mening® har en sterk og stolt lokal profil. Vi er nært på kundene i markedet og brenner for å styrke samarbeid og løfte fram kompetansen som finnes – nettopp lokalt. Vi er stolte av å kunne tilby lokal totalproduksjon av markedsmateriell for bedrifter.

Trykt i Norge:
Trykt i Norge-merket er utviklet av Grafisk bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening. Produkt med dette merket signaliserer at produktet er kortreist, produsert av en miljøbevisst, lokal bedrift som bidrar til et livskraftig næringsliv i lokalsamfunnet. Trykt i Norge-merket finner du på produkter levert av K. Nordahls Trykkeri AS.

Svanemerket:
Våre produkter bærer Svanemerket, en miljøsertifisering der kravene til bærekraftig produksjon og trygge, gjenvinnbare produkter er oppfylt.