L

Reklamebyrået mål og mening®

.......

Telefon
+47 76 11 09 80

Epost
Send mail her ;-) 

w

Profilartikler

Store og små artikler med navn og logo på din bedrift øker kjennskap og synlighet. Spesialproduksjon og lagervare – hos Reklamebyrået mål og mening® får du alt innen profilering.

23.12.201609:23 Ørnulf

     

GAVEARTIKLER

Vi har et stort sortiment av firmagaver, matgaver eller julegaver til ansatte. Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne med å finne den perfekte gaven til dine kunder og ansatte.


PROFILARTIKLER

Trenger du tips til gode kampanjer og kreative løsninger? Av oss får du tips og råd om egnede produkter til markedsføring av din bedrift. Penner, MP3-spillere, mapper, kalendere, verktøy, nøkkelringer og sitteunderlag er bare noen få eksempler på hva vi tilbyr. Vi hjelper deg med å finne riktig produkt til riktig setting. Alle våre artikler egner seg godt til logomerking.


UTSTILLINGSMATERIELL

Vi tilbyr alt du trenger av utstillingsmateriell og storformat-print som du vil trenge i butikken, på messer, på kontoret, i inngangspartiet, på møterommet eller andre steder hvor du treffer dine målgrupper. Messevegger, rollups, beachflagg, bannere på tekstil og PVC – du får det produsert hos oss!


DEKOR

Dekor i form at folie er en effektiv og rimelig reklamekanal for bedrifter som vi synes. Vi har et stort utvalg av folie og bistår deg med å velge riktig folie til formålet. Vi kan kle de fleste overflater med folie, for eksempel biler, tilhengere, busser, lastebiler, båter, fasader, vinduer og vegger. Har du et motiv som representerer din bedrift kan vi inkludere det i dekoren. Kontakt oss for skisser og tilbud!


SKILT

Hos oss får du skiltsystemer i alle fasonger og størrelser tilpasset dine behov. Vi designer og produserer alt innen skilter, plakater, fasadeskilter, innvendig skilting, gulvreklame, klebemerker, bannere, stadion-reklame med mer. Utvalget vårt innen materialer spenner fra tre til aluminium, glass, akryl, PVC og så videre. Vi leverer også neon- og diodeskilt.