Profilartikler

Store og små artikler med navnet og logoen til din bedrift øker kjennskap og synlighet. K. Nordahls Trykkeri AS og Reklamebyrået mål og mening® leverer standardprodukter og spesialproduksjon, kort og godt alt innen profilering.

23.12.201609:23 Ørnulf

     

GAVEARTIKLER

Vi har et stort sortiment av firmagaver, matgaver eller julegaver til ansatte. Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne med å finne den perfekte gaven til dine kunder og ansatte.


PROFILARTIKLER

Trenger du tips til spennende løsninger og kreative kampanjer? Vi hjelper deg med å finne egnede produkter til markedsføring av din bedrift. Alle våre artikler egner seg godt til logomerking.


BEKLEDNING

Vi leverer klær fra de fleste leverandører av profilartikler med silketrykk, transfer eller brodering.


UTSTILLINGSMATERIELL

Vi tilbyr alt du trenger av utstillingsmateriell og storformat-print som du vil trenge i butikken, på messer, på kontoret, i inngangspartiet, på møterommet eller andre steder hvor du treffer dine målgrupper. Messevegger, rollups, beachflagg, bannere på tekstil og PVC – du får det produsert hos oss!


SKILT OG FOLIEDEKOR

Hos oss får du skiltsystemer i alle fasonger og størrelser i materialer som tre, aluminium, glass, PVC, akryl, neon- og diodeskilt. Vi designer og produserer alt innen skilter, plakater, fasadeskilter, innvendig skilting, gulvreklame, klebemerker, bannere, stadion-reklame med mer. Vi hjelper deg å finne det riktige produktet tilpasset dine behov.


Ulike profilartikkler som kopp, penner, minnekort, nøkkelring og skopuss på ett bord. Illustrasjonsfoto., click to open in lightbox